Individuele coaching

‘Omgaan met Plankenkoorts’ biedt ook individuele coaching voor wie de voorkeur geeft aan een veilige een- op-een setting. Daarvoor kan je goede redenen hebben, lees: behoeftes.

  • Stel dat je graag de basisreeks wil volgen. Deze wordt gegeven in groep. Misschien roept alleen de gedachte hieraan al angst bij je op. In dat geval kan een individuele sessie nuttig zijn om uit te zoeken waar je behoeftes precies liggen. We gebruiken hiervoor hetzelfde model dus ‘omgaan met plankenkoorts’ begint hier al. Als helder wordt waar je nood aan hebt, wordt ook duidelijk of je individueel of in groep aan de slag wil gaan. Kies je alsnog voor de groepssessies dan kan een individueel traject je daar op voorbereiden.
  • De impact van “omgaan met plankenkoorts” is nauw verbonden met je persoonlijke levensgeschiedenis en de betekenis van je podiumangst. Heb je de basis en/of verdiepingssessies gevolgd, ben je enthousiast over het concept en wil je verder uitdiepen dan biedt individuele coaching de mogelijkheid hier uitgebreider bij stil te staan.
  • Je hebt eigenlijk niet zoveel last van plankenkoorts maar zou graag vrijer op het podium staan en al je potentieel benutten op dat moment. Via hetzelfde model kijken we of en welke interfererende gedachten je ervan weerhouden volledig in het “hier en nu” te zijn. Een zelfonderzoek dat ongetwijfeld zijn vruchten af zal werpen.